destination-nyborg-logo

Velkommen til Danmarks smukkeste
kursus - og konferenceby

Destination NYBORG er et nyt og unikt samarbejde mellem kommunens syv hoteller: Nyborg Strand, Hotel Hesselet, Sinatur Hotel Storebælt, Holckenhavn Slot, Hotel Villa Gulle, DI’s Konferencecenter og Kursuscenter Knudshoved.

Hotellerne har tilsammen en kapacitet, som mange langt større provinsbyer vil misunde. Nyborg har langvarige traditioner som værtsby for store konferencer og erhvervsarrangementer med rigtig mange overnatninger. De samarbejdende hoteller ligger alle sammen inden for en radius på kun 2,5 km og midt i vores smukke natur, ved skov og strand, nær havnen og byens spændende kulturliv og historie.

Partnernes forskelligheder fra moderne konferencehoteller over hyggeligt by-hotel, til et af landets allersmukkeste renæssanceslotte, giver byens mange gæster mulighed for at sammensætte et arrangement med fokus på netop det enkelte arrangements behov.

Dette krydret med Nyborgs centrale placering midt i landet gør, at Nyborg er en af landets mest attraktive destinationer.


Destination NYBORG og Nyborg Kommune glæder sig til at byde byens gæster hjerteligt velkommen.

Det nye samarbejde bydes hjertelig velkommen af kommunen. Det, at erhvervet kan etablere et tæt og gensidigt forpligtende samarbejde, med fælles visioner og mål for udvikling, er et attraktivt og stærkt signal. Et signal vi som kommune meget gerne bakker op omkring.

mester

Vi ses i Nyborg.
Kenneth Muhs Borgmester

 

There is no form with this name or may be the form is unpublished, Please check the form and the url and the form management.